6 nečakaných rizík užívania jablčného octu. Ako ho konzumovať bezpečne?

Tento článok pre vás načítala AI.

Jablčný ocot je známy svojimi zdravotnými prínosmi, no aj dobrá vec môže mať svoje nevýhody. Pri nadmernom užívaní sa môže objaviť niekoľko vedľajších účinkov. Tu je 6 nečakaných rizík.

Horšie vyprázdňovanie žalúdka

Výskumy ukázali, že jablčný ocot môže spomaliť rýchlosť, akou jedlo opúšťa žalúdok a dostáva sa do dolnej časti tráviaceho traktu. Tento jav spôsobuje pomalšie vstrebávanie živín do krvného obehu. Pri konzumácii jablčného octu by mali byť opatrní najmä ľudia trpiaci…

Čítať celý článok

Redakcia Infomi.skhttps://www.infomi.sk
Prinášame najnovšie aktuality a spravodajstvo z domova a z celého sveta. Infomi.sk servíruje prehľad tých najlepších správ z kvalitných a overených zdrojov.

Najnovšie články

Podobné články